DOBRODOŠLI

na domači strani prevajalskega biroja TEHPREVODI, specializiranega za prevajanje tehničnih besedil. Nadejamo se, da boste pri prebiranju našli čimveč iskanih informacij.

Tudi Vi ste se bržkone že soočili s "prevodi" Navodil za obratovanje kakega stroja ali Napotkov za vgradnjo stavbnega pohištva, s katerimi si niste znali pomagati. V prevajalskem biroju TEHPREVODI smo si za poslanstvo zadali zagotavljanje visoko kakovostnih prevajalskih storitev in s tem odpravljanje tovrstnih jezikovnih ovir med govorci različnih jezikov na področju tehničnih ved.

V ta namen smo oblikovali tim jezikoslovcev in tehnikov - strokovnjakov za posamezna strokovna področja. Naša interdisciplinarnost nam omogoča učinkovito reševanje tako vsebinskih kot terminoloških problemov pri prevajanju, naša metoda dela pa visoko produktivnost ob konstantnem nivoju kakovosti. Pri izdelavi prevodov sledimo smernicam standarda DIN 2345. Pozitivni odzivi naših strank nam potrjujejo, da smo na pravi poti.

Našim strankam zagotavljamo kakovostne prevode tehničnih besedil v in iz šestih, najpogosteje se pojavljajočih jezikov. Ob tem ponujamo še široko paleto dodatnih storitev.

Kot prožen in k stranki usmerjen partner Vam bomo ob Vaših morebitnih potrebah po prevajalskih storitvah vedno skušali zagotoviti najboljšo možno rešitev.

V primeru, da na naši domači strani ne bi našli vseh želenih informacij, nas prosim pokličite na eno od telefonskih številk.

V primeru konkretnega povpraševanja Vam z veseljem izdelamo brezplačno ponudbo. Pošljite nam prosim Vaše besedilo po elektronski ali navadni pošti oz. telefaksu in v najkrajšem možnem času Vam bomo poslali našo ponudbo.

Želimo Vam veliko delovnih uspehov


TEHBIRO - TEHPREVODI
mag. Dušan Marušič, dipl. ing.
koordinator in vodja projektov